Maandelijkse Archieven: Oktober 2022

  1. The Mayo Sisters vegan culimayo recepten

    Bent u al bekend met de culimayo van The Mayo Sisters? De culimayo’s zijn 100% plantaardig en suikervrij en gemaakt met pure natuurlijke ingrediënten. Ze zijn glutenvrij en lactosevrij, bevatten geen kleur- en smaakstoffen. Deze heerlijke vegan mayonaise kun je niet alleen als simpele dipsaus of topping gebruiken, maar u kunt er ook een dressing van maken zoals een sesam-sake dressing. In dit artikel hebben wij twee verschillende recepten voor u waarin wij de culimayo verwerken.

    Lees meer »
  2. Chinese sliced buns met Tatsuta-age

    Chinese sliced buns, ook bekend als Gua Bao (betekent letterlijk gesneden brood) is een fluffy witte bun die u kunt vullen met verschillende soorten ingrediënten. De Akaya Chinese sliced buns zijn voorgestoomd. U kunt ze ontdooien of ze even stomen. Gua Bao is een bekende Taiwanees street food gerecht en werd sinds begin 2000 steeds populairder in Westerse landen. 

    Lees meer »
  3. Teriyaki buns

    De teriyaki sauce van Nihon Shokken heeft een zoete smaak die goed te combineren is met vlees gerechten. In dit recept gebruiken we de saus in combinatie met Tatsuta kip of pulled pork als vulling in een bao bun. 

    Lees meer »
  4. Gyudon

    Gyudon betekend ''beef bowl'' en is een Japans gerecht. De gyudon bestaat uit een kom met rijst met biefstuk en ui wat gestoofd is in saus. In dit gerecht gebruiken we de Nihon Shokken saus. De saus maakt het gemakkelijk om een snel een heerlijke gyudon te serveren.

    Lees meer »
  5. Poké bowl

    In dit recept leggen we u uit hoe je een frisse poke bowl kunt maken met de goma dressing van Nihon Shokken. Deze heerlijke Japanse dressing is gemaakt van sesam en geeft je gerecht een rijke smaak.

    Lees meer »
  6. Vegan poké bowl

    In dit recept maken we een vegan poké bowl. We gebruiken hierbij de spicy poké saus van Nihon Shokken voor een extra kick. Als een vlees vervanger gebruiken we de vegan lemon shrimps van Vegan finest.

    Lees meer »
  7. Dragon unagi roll

    Een dragon roll lijkt op, u kunt het al raden: een draak! De dungesneden avocado en unagi bovenop de uramaki lijken op de schubben van een draak. De dragon roll ziet er hartstikke feestelijk uit en smaak ook heerlijk. In dit recept doen we de eel sauce van Nihon Shokken eroverheen. 

    Lees meer »