Maandelijkse Archieven: Februari 2023

  1. Bubble tea cocktails

    Als horecaondernemer wilt u uw gasten graag verrassen met nieuwe en verfrissende drankjes, vooral tijdens de zomer, Bubble tea's zijn al een populaire keuze, maar waarom voegt u niet een extra dimensie toe aan uw menu met een heerlijke cocktailversie? Onze Peach Bubble Tea Cocktail, Lychee Bubble Tea Cocktail en Apple Green Tea Cocktail zullen zeker de smaakpapillen van uw gasten prikkelen en een verfrissend drankje bieden tijdens de warmere maanden.

    Lees meer »
  2. Pokebowl

    In dit recept maken we een heerlijke pokebowl met garnalen als belangrijkste eiwitbron. Dit gerecht zit vol met voedingsstoffen en smaken en is perfect als gezonde lunch- of diner-optie. De kom is aanpasbaar met een verscheidenheid aan ingrediënten en dressings, dus voel je vrij om het naar eigen smaak aan te passen!

    Lees meer »
  3. Single Use Plastic ban

    In 2021 is de overheid begonnen met het uitrollen van de Single Use Plastic Ban. De Europese regelgeving die ervoor gaat zorgen dat er minder plastic afval in het milieu terecht komt. Dit jaar gaan er een aantal nieuwe, belangrijke, maatregelen in die ook weer een effect hebben op wat jij moet regelen in je horecazaak.

    Lees meer »
  4. Verhoog je omzet met bubble tea!

    Het zal je niet ontgaan zijn dat Bubble Tea immens populair is geworden! Dit van origine Taiwanese drankje is vooral populair onder jongeren en is een combinatie van slechts een paar ingrediënten. Sinds vorig jaar werken wij samen met Possmei, het grootste en kwalitatief beste bubble tea merk uit Taiwan. Alle ingrediënten en benodigdheden om een compleet bubble tea assortiment in huis te halen zijn bij ons beschikbaar.

    Lees meer »