Ondanks de pracht van de Horeca staat het onder druk. Wat ooit  tijdelijke obstakels waren, zijn nu aanhoudende problemen geworden. Stijgende grondstofprijzen, schrijnend personeelstekort en financiële druk maken het ondernemen uitdagend en complex.
 
Recente cijfers laten zien dat de kosten voor de horeca in de afgelopen jaren met gemiddeld 21% zijn gestegen, wat een directe impact heeft gehad op de winstmarges. Tegelijkertijd kampt de industrie met een tekort aan personeel van zo'n 60.000 arbeidskrachten, waardoor ook de druk op bestaand personeel alsmaar toeneemt. 
 
Het is, volgens Hub of Hospitality, de hoogste tijd voor verandering.

Slimmer werken is geen modewoord
Slimmer werken is cruciaal voor het voortbestaan van de Horeca. Hub of Hospitality benadrukt dat traditionele werkwijzen niet langer volstaan. De stijgende grondstofprijzen en het schrijnende personeelstekort dwingen een heroverweging van strategieën af.
 
Slim werken is geen modewoord, maar een noodzaak voor succes. 
Op de hoogte zijn van verkoopcijfers, inkoopcijfers en gezonde marges per product is cruciaal. Hub of Hospitality helpt ambitieuze ondernemers hierbij en geeft kennis zodat jij weloverwogen beslissingen kunt nemen.
 
Patrick Kooijman: Van gastronomie naar organisatie optimalisatie
Patrick Kooijman, met zijn achtergrond in gerenommeerde gastronomische instellingen, heeft zijn kennis en ervaring gericht op organisatie-optimalisatie. Succesvolle ondernemingen zoals De Sergio Herman Group/Frites Atelier en The Avocado Show dragen zijn stempel.
 
Deze ondernemingen zijn niet alleen culinaire hotspots, maar ook toonbeelden van slimme bedrijfsvoering. Kooijman’s benadering, gebaseerd op diepgaand inzichten en ervaring, heeft zich bewezen in het verbeteren van operationele efficiëntie en het verlagen van overheadkosten.

Een persoonlijke aanpak is key 
Een persoonlijke aanpak staat centraal. Door in gesprek te gaan, worden kansen en wensen geïdentificeerd, stap voor stap en op maat. 
Hub of Hospitality gaat verder dan consultancy; een partnerschap voor duurzame groei. Het is de handlanger, partner en expert in één.
 
Elevating the Hospitality Industry
Wil je slimmer werken en groeien met Hub of Hospitality? Ontdek de mogelijkheden voor jouw onderneming. Neem contact op en laat jouw verhaal horen. Samen tillen we de Horeca naar nieuwe hoogte.

Volg @hubofhospitality op Instagram voor inspiratie en bezoek www.hubofhospitality.nl voor meer informatie.

 

Schrijf je nu in en leer hoe je operationele efficiëntie verbetert en overheadkosten verlaagt. Samen tillen we jouw restaurant naar nieuwe hoogten.