Laat uw creativiteit de vrije loop met rivierkreeftjes. Heeft u er weleens aan gedacht om rivierkreeftjes aan uw sushi toe te voegen? Deze verrukkelijke schaaldieren bieden een smaakervaring die doet denken aan een delicate combinatie van zoete en licht ziltige tonen. In de volgende drie gerechten leggen we uit hoe u op creatieve wijze rivierkreeftjes kunt bereiden. Of u nu kiest voor een zucchini inside-out rol, een dragon rol of zelfs een flambé rol, deze recepten beloven uw sushi-ervaring naar een hoger niveau te tillen.

Flambé Zalm Rol
Geniet van deze Flambé Zalm Rol, een heerlijke inside-out rol met een vulling van courgette en rivierkreeftjes, verfijnd met rode masago. Bovenop de sushirol ligt geflambeerde zalm, afgewerkt met een toefje Kewpie-mayonaise en rode masago. Een smaakvolle en visueel aantrekkelijke creatie voor uw menu.
 
Ingrediënten:
- Sushi-rijst
- Sushi-azijn
- Nori-zeewier
- Courgette
- Rivierkreeftjes
- Rode masago
- Zalm
- Kewpie-mayonaise
 
Instructies:
1. Kook de sushi rijst. Mix met de rijstazijn, suiker en zout terwijl de rijst nog warm is. Laat de rijst hierna afkoelen.
2. Leg een vel plasticfolie op een bamboemat met de glanzende kant van het nori-zeewier naar beneden. Bedek het nori-zeewier met de sushi-rijst, waarbij je aan de bovenkant een dunne strook vrijlaat.
3. Verspreid een vulling van courgette en rivierkreeftjes over het midden van het nori-zeewier en bestrooi met rode masago.
4. Rol de sushirol voorzichtig op en snijd deze in acht gelijke stukken.
5. Leg de gesneden sushirol op een bord.
6. Plaats dun gesneden plakjes zalm bovenop de sushirol.
7. Vlam de zalm voorzichtig aan met een keukenbrander voor een flambé-effect.
8. Voeg een toefje Kewpie-mayonaise met rode masago toe als smaakvolle topping.

Dragon Roll
De Dragon Roll is een culinair kunstwerk dat niet alleen de smaakpapillen prikkelt maar ook een lust voor het oog is. Deze inside-out rol is een kleurrijk meesterwerk met een vulling van surimi en avocado omhuld door dunne plakjes tonijn, zalm en gele en groene courgette. In dit recept kunt u de vulling van het vorige recept, een mix van rivierkreeftjes en courgette, laten terugkeren als smaakvolle topping.
 
Ingrediënten:
- Sushi-rijst
- Sushi azijn
- Nori-zeewier
- Surimi
- Avocado
- Tonijn
- Zalm
- Gele courgette
- Groene courgette
- Rivierkreeftjes
- Kewpie-mayonaise
 
Instructies:
1. Kook de sushi rijst. Mix met de rijstazijn, suiker en zout terwijl de rijst nog warm is. Laat de rijst hierna afkoelen. 
2. Snijd dunne plakjes avocado, tonijn, zalm, gele courgette en groene courgette.
3. Leg een vel plasticfolie op een bamboemat met de glanzende kant van het nori-zeewier naar beneden.
4. Bedek het nori-zeewier gelijkmatig met sushi-rijst, laat aan de bovenkant een kleine strook vrij.
5. Leg een vulling van surimi en avocado in het midden van het nori-zeewier en rol de sushirol voorzichtig op.
6. Omwikkel de opgerolde sushirol met dunne plakjes tonijn, zalm en courgette. Dit geeft de rol zijn kleurrijke en aantrekkelijke uiterlijk.
7. Snijd de rol in acht gelijke stukken.
8. Voeg een toefje Kewpie-mayonaise toe op elk stukje Dragon Roll.
9. Top de mayonaise met een mengsel van courgette en rivierkreeftjes.

Courgette rivierkreeft Inside Out Roll
Bent u op zoek naar een manier om uw sushi-aanbod in uw restaurant uit te breiden? Probeer dan onze courgette rivierkreeft Inside Out Roll, een kleurrijke en visueel aantrekkelijke sushirol met zowel gele als groene courgette. De vulling bestaat uit een heerlijke combinatie van rivierkreeft en courgette. Hier is hoe u het kunt bereiden voor uw restaurantmenu:
 
Ingrediënten:
- Gele courgette
- Groene courgette
- Rivierkreeft
 
Instructies:
1. Snijd dunne plakjes van zowel de gele als groene courgette.
2. Leg een vel plasticfolie op een plat oppervlak en schik de plakjes courgette afwisselend om een kleurrijke buitenlaag voor de rol te creëren.
3. Voeg een kleine hoeveelheid rivierkreeft en courgette toe in het midden van de courgetteplakjes.
4. Rol de courgette rivierkreeft  Inside Out Roll voorzichtig op met behulp van de plasticfolie. Druk zachtjes om de rol compact te maken.
5. Snijd de rol in gelijke stukken en serveer.