Hamachi, een gewaardeerde delicatesse, staat bekend om zijn voortreffelijke smaak en boterachtige textuur. Voor de feestdagen presenteren we twee luxueuze gerechten die de unieke kwaliteiten van hamachi benadrukken: Hamachi Crudo en Hamachi Tartare. Hamachi Crudo biedt dunne plakjes hamachi met een verrukkelijke wasabi-yuzu-dressing, en Hamachi Tartare biedt een prachtig taartje van Hamachi. Beide gerechten vieren de essentie van hamachi en zijn perfect voor speciale feestelijke bijeenkomsten.

Hamachi Crudo
Verwen uw gasten met Hamachi Crudo, een verfijnd gerecht dat perfect is voor liefhebbers van lekker eten. Dun gesneden geelstaart, of hamachi, wordt geserveerd met een smakelijke wasabi-yuzu-dressing en een assortiment heerlijke toppings, waardoor elke hap een gedenkwaardige smaakervaring biedt.

Ingrediënten:
- Wasabi & Yuzu-dressing
- Hamachi-geelstaartfilet
- Garnering zoals radijs en kumquat
 
Instructies:
1. Begin met het voorzichtig fileren van de Hamachi-yellowtail.
2. Snijd de Hamachi in dunne plakjes en leg deze op het bord.
3. Druppel de Wasabi & Yuzu-dressing over de Hamachi.
4. Garneer met dun gesneden radijs en kumquat om het gerecht op smaak te brengen en een verfrissende touch toe te voegen.

Hamachi Tartaar
Verwen uw gasten met Hamachi Tartaar, een verfijnde lekkernij voor fijnproevers. Deze tartaar is bereid met in blokjes gesneden Hamachi-geelstaart, gecombineerd met een smakelijke wasabi-yuzu-dressing en een assortiment van heerlijke garneringen. Elke hap belooft een onvergetelijke smaakbeleving.
 
Ingrediënten:
- Wasabi & Yuzu-dressing
- Hamachi-geelstaartfilet (in blokjes)
- Garnering zoals radijs en kumquat
 
Instructies:
1. Begin met het voorzichtig snijden van de Hamachi-geelstaart in kleine blokjes.
2. Plaats de Hamachi-blokjes in een vorm om ze mooi te presenteren.
3. Druppel de Wasabi & Yuzu-dressing over de Hamachi-tartaar.
4. Garneer met dun gesneden radijs en kumquat om het gerecht op smaak te brengen en een verfrissende toets toe te voegen.